Standardräcken

Alla våra balkongräcken består av samma stabila stomme som är uppbyggd av strängpressade aluminiumprofiler. Profilerna pulverlackeras enligt RAL eller NCS färgskalor.

Produktfakta

Balkongräckena har infästning i balkongplattan och är fribärande. Du väljer mellan flera olika fyllningar för räckesstommen. Nedan presenterar vi några av våra mest omtyckta balkongräckesutföranden. Självklart går det bra att kombinera olika fyllningar.

Bastyper
Gallerpinnar
Balkongräcken med 20x20 mm gallerpinnar som finns i olika varianter – innanpåliggande, utanpåliggande med siktöppning eller med gallerpinnar hela vägen upp till handledaren. Det går även bra att kombinera gallerpinnar med andra fyllningar.

Glas
Beklädnaden består av laminerat glas i ramverk och finns i olika varianter – glas med ram, glas utan vertikala profiler och glas i olika färger. Det går även bra att kombinera glas med andra fyllningar.

Skivmaterial
Beklädnaden består av högtryckslaminerade skivor som monteras i ramprofiler. Det går även bra att kombinera skivmaterial med andra fyllningar.

Perforerad eller slät plåt
Beklädnaden består av 2 mm aluminiumplåt. Vi tillverkar plåtfyllningar i flera olika perforeringsmönster. Plåten monteras i ramprofiler eller direkt på räckesstommen och kan kombineras med andra fyllningar.

Kulör
Samtliga profiler kan leveraras i valfri RAL- eller NCS-kulör.