Vi är en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande

Engagerad partner

Oavsett om du är arkitekt, fastighetsägare eller bor i en bostadsrättförening tror vi du uppskattar design, kvalitet och möjligheter. Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera.

Är det dags att renovera, eller bygga nytt i din fastighet?

Våra balkongräcken bygger på ett mycket flexibelt system baserat på strängpressade aluminiumprofiler. Välj form och färg som passar ditt projekt bäst. Självklart uppfyller vi alla säkerhetsnormer. En balkong är inte bara en balkong. Den kan se ut på många olika sätt och anpassas efter kundens önskemål och behov - beroende på vad den ska användas för och vilka krav det ställs på designen.

Design, arkitektur och funktionalitet ska ge mervärde

Design, arkitektur och funktionalitet ska ge mervärde. Oavsett om det är helt nya balkonger eller renovering av gamla balkonger, lägger vi på Sunparadise stor vikt vid att alla delar integrerar och bildar en helhet. Din livskvalitet är avgörande för hur du trivs. Bor du i lägenhet gör en balkong stor skillnad - både för de som har små barn, gröna fingrar eller för att få njuta av härliga sommarkvällar. Oavsett om det är en helt ny balkong eller renovering av den gamla hittar alltid den lösning som passar dig och dina behov.