Lösningarna som ökar värdet på din kommersiella fastighet

Öka värdet på din kommersiella fastighet genom att skapa en attraktiv och modern glas- eller aluminiumfasad med funktionell design! Vi har lösningarna som anpassas efter dina önskemål och de unika förutsättningar som gäller för varje enskilt byggprojekt.

Utbudet från Sunparaise har blivit ännu starkare och att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av fönster, skjut- och vikdörrar, fasader och aluminiumplattor från välkända leverantörer som Sapa, Schüco, Wicona, Reynaers och Aluprof.

Vår produktionsenhet i Polen och är sedan länge en etablerad aktör i Skandinavien. Hela sortimentet håller mycket hög kvalitet och samtliga produkter motsvarar marknadens krav på brandklasser, säkerhet och isolering.

Fasader
Den nya fasaden kan enkelt integreras med fastighetens form och befintlig placering av dörrar och fönster. Här finns närmast obegränsade möjligheter att skapa en helt ny exteriör karaktär för en specifik butiks- eller restauranglokal. Fasadsystemen är byggda med 50 mm breda profiler med olika djup som är utformade för att ge stabilitet mot dimensionella belastningar. Välj mellan olika isolationsvärden.

Glastak
Släpp in ljuset med ett glastak! Glastaksystem anpassade för både 2-glas och 3-glas och ger bra isolering. Det finns olika profileringsbredder för de horisontella och vertikala profilerna och för delningsprofilerna.

Fönster
Aluminiumfönster har lång livslängd och är enkla att underhålla. Sunparadise erbjuder fönstersystem med lågt U-värde och prestanda ända ner till passivhusnivå. Fönstren kan levereras som fasta eller som öppningsbara i många olika varianter. Fönsterprofilerna är baserade på stabila konstruktioner och erbjuder även bra ljudreducering.

Dörrar
Dörrarna kan levereras med ett flertal olika glastyper i både 2-glas och 3-glas utförande, med lågt U-värde och god täthet. Du kan också välja en dörr med säkerhetsglas som skyddar mot vandalism och inbrott. En vikdörr ger största möjliga öppning mellan inomhus och utomhus. Sunparadise erbjuder skjut- och vikdörrar av högsta kvalitet, med olika öppningsvarianter - antingen från sidan eller i mitten. Upp till 3 skenor möjliggör att öppna upp till 2/3 delar av elementet. Dörrarna kan levereras med 2- eller 3-glas med bra u-värden. Låsning i topp- och bottenprofiler ger bra inbrottsskydd.