Balkonginglasning som gör skillnad

Balkonginglasning som gör skillnad

En inglasad balkong reducerar buller från trafik och andra störande ljud samtidigt som den skapar integritet och inte smutsas ner lika lätt som en öppen balkong. En inglasad balkong förlänger också utomhussäsongen i och med att balkongen kan användas stora delar av året. Inglasningen kan stängas när temperaturen sjunker och regnet öser ner och sedan öppnas igen när solen tittar fram.

Om du vill minska din energiförbrukning är en inglasad balkong en bra idé. Den inglasade balkongen isolerar och skapar en barriär mellan lägenhetens varma inomhusklimat och kylan utanför. Det är en miljövänlig lösning som har en positiv effekt på energiförbrukningen och slutligen din värmekostnad.

Våra flexibla, designade inglasningssystem bygger på strängpressade aluminiumprofiler och glas, där du själv väljer det system och färg som passar ditt projekt bäst - självklart uppfyller vi alla säkerhetsnormer och garantier.

Trivsel och komfort

Trivsel och komfort

Din boendekvalitet blir väsentligt högre med en inglasad, väderskyddad balkong som stänger ute trafikbuller och föroreningar.

Energibesparing

Energibesparing

En inglasad balkong bidrar till minskad energiförbrukning vilket gynnar både din egna plånbok och vår gemensamma miljö.

Värdeökning

Värdeökning

Genom att investera i en balkonginglasning med marknadsledande design och kvalitativa materialval ökar värdet på din bostad.