03.04.2018

Windoor tar sikte på kommersiella fastigheter

Windoor tar sikte på kommersiella fastigheter

Förra året förvärvade Windoor Sveriges moderbolag WinGroup AG det polska företaget Pemalux - en tillverkare och leverantör av glas- och aluminiumsystem med produktionsanläggning i Polen. 

Genom förvärvet kan vi nu erbjuda ett brett utbud av produkter till glas- och aluminiumfasader. Produkter som ökar värdet på din kommersiella fastighet och skräddarsys enligt dina specifika önskemål och behov.

- Pemalux moderna produktionsanläggning på 2 600 m2 ligger i Malbork i Polen, nära hamnen i Gdansk. Där produceras högkvalitativa produkter från kända leverantörer som Sapa Building Systems, Schüco och Aluprof som uppfyller marknadens alla krav på brandklasser, säkerhet och isolering, säger Christer Rapp, VD på Windoor Business Area.

- Vi producerar fasader, tak, entrépartier, fönster och dörrar som enkelt integreras med fastigheten. Det finns näst in till obegränsade möjligheter att skapa ett nytt utseende för en butik eller restaurang. Vi erbjuder produkter för de unika förutsättningarna som gäller för varje byggprojekt, fortsätter Christer Rapp.

- Pemalux har länge varit en etablerad och erkänd aktör i Skandinavien, företagets produkter kompletterar vårt befintliga produktutbud perfekt och vi är väldigt stolta över att företaget nu är en del av oss, avslutar Christer Rapp.

Läs mer om våra produkter för kommersiella fastigheter här