19.04.2017

Windoor Sverige har skrivit ramavtal med Lindbäcks Bygg

Windoor Sverige har skrivit ramavtal med Lindbäcks Bygg

Windoor Sverige har skrivit ytterligare ett  ramavtal, denna gång med Lindbäcks Bygg ifrån Piteå. Avtalet gäller för leverans och montering av balkongräcken samt balkonginglasningar i hela Sverige. Avtalet är tecknat på 2 år.

- Vi är såklart mycket glada över att skrivit ett avtal men Lindbäcks som i många år varit en nära samarbetspartner. I den högkonjunktur som nu råder blir denna typ av nära samarbete allt viktigare. Lindbäcks har gjort en fantastiskt resa genom åren och med dom investeringar dom gör för framtiden med ny produktionsanläggning mm. känns det bra att fortsatt vara med på den resan, säger Lars Manfredsson, Windoor Sverige.

- Vi på Lindbäcks tror på att skapa långsiktigt hållbara relationer med våra leverantörer. Vi ser nu fram emot att samarbeta med Windoor och är övertygade om att vi tillsammans kommer att hitta nya lösningar och idéer för balkongräcken och balkonginglasningar för våra kommande byggprojekt, säger Madeleine Lundmark, Lindbäcks Bygg


Om Lindbäcks Bygg
Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Med modern teknik utvecklar och bygger vi sunda bostäder inomhus och monterar sedan snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats. Vi levererar till ledande fastighetsägare, såväl privata som offentliga, samt bygger och utvecklar hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. Familjeföretaget startade 1924 i Piteå, där huvudkontor och produktion återfinns. Vi har även kontor i Stockholm och totalt är vi cirka 370 medarbetare som arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft.