Balkonginglasning

Sunparadise balkonginglasning gör skillnad. Vi är en komplett partner med lång erfarenhet som är med i projektet från första idé till färdig inglasad balkong. Våra olika system håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter. Förutom inglasning med välutvecklade och flexibla system kan vi glasa innanför befintligt räcke. Allt detta till ett rimligt pris. När du vill glasa in din balkong är vi på Sunparadise en trygg partner att anlita.

WD100

WD100

WD100 är inglasningssystemet för dig som vill ha det allra bästa. Ett integrerat system med räcke och inglasning i ett. WD100 är mycket flexibelt då du även kan välja till ett integrerat överljus eller våningshöga dörrar, och det är bara några av möjligheterna.

Läs mer

WD410

WD410

WD410 är ett vikglassystem med många fördelar. Det är enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför befintligt räcke. Vid val av vikdörrar passar systemet även på uteplatser.

Läs mer

WD800

WD800

WD800 är inglasningssystemet för dig som snabbt och enkelt vill få en skön inglasad balkong. Systemet är speciellt utvecklat för att monteras på en massiv bröstning - oftast betong.

Läs mer

WD450

WD450

WD450 är ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med plats eftersom de skjuts in bakom varandra.

Läs mer