22.01.2020

Vi har bytt namn till Sunparadise Sverige AB

Vi har bytt namn till Sunparadise Sverige AB

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem, uterum och fasadpartier för bostadshus samt fasader, glastak, fönster och dörrar för kommersiella fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder.

 
Windoor Sverige är en del av Sunparadise med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland och Turkiet. Sunparadise ägs av det svenska familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan.

Från och med mars 2020 heter vi Sunparadise Sverige AB. I och med namnbytet kommer vi framöver att marknadsföra och sälja våra produkter i Skandinavien, under samma varumärken som i resten av Europa. Förändringen sker samtidigt i alla länder, där vi varit verksamma under varumärket Windoor. Ett gemensamt varumärke i hela Europa kommer ge oss stora fördelar inom produktutveckling, marknadsföring och försäljning vilket kommer komma våra kunder till nytta.

Våra produkter kommer även fortsatt att utvecklas och tillverkas på våra egna fabriker, vilket säkerställer produkter av högsta kvalitet och snabba leveranser. Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera.

Sunparadise Sverige fortsätter att vara en del av Sunparadise-familjen med dess starka företagskultur, där kundfokus och kundnöjdhet står i centrum för allt vi gör - det enda som förändras är vårt namn.
 
För ytterligare information kontakta
 
 
Christer Rapp
Market Director Scandinavia
+46 70 190 12 88